pm4real

PM4Real: Dizajnerski način razmišljanja pri izvajanju projektov

Pridružite se nam v četrtek, 20. oktobra, ob 17. uri na druženju projektnih vodij - PM4Real, kjer bomo raziskovali pomen dizajnerskega načina razmišljanja v projektnem delu. Dogodek bo potekal hibridno, v živo na Endavi in preko Zoom-a. Z udeležbo na dogodku boste pridobili 2 PDU točki.

V okviru Industry Innovation Lab-a je Daša imela srečo, da se je z dizajnerskim razmišljanjem srečala v praksi in od takrat z veseljem deli njegovo lepoto s svetom. Lahko bi mislili, da je dizajnerski način razmišljanja, v angleščini 'Design Thinking', namenjen le oblikovalcem ali kreativnim posameznikom in ekipam. Vendar je to daleč od resnice. Design Thinking je ogrodje, ki dopolnjuje ogrodje Agile in postaja vse bolj priljubljeno v kompleksnih okoljih. Na predavanju bomo spoznali, kako in zakaj se Design Thinking uporablja pri vodenju projektov, kaj je njegova dodana vrednost vodjem projektov, produktnim vodjem, inženirjem in strankam, in kako pripomore k ustvarjanju boljših rezultatov projektov.

Dasa rotar pm4real design thinking

Daša Rotar razmišlja izven začrtanih okvirov, obožuje interakcijo med ljudmi, sprejema nove izzive in je navdušena nad tehnologijo. Sama je velika oboževalka Design Thinkinga, ki ji je pokazal, kako lahko empatija dela "čudeže".
V zadnjih 17 letih se je poglabljala v različna področja in delovne vloge – produktno ter projektno vodenje, strategijo, trženje in vodenje prodaje za tehnološke izdelke v energetskih, intralogističnih, medicinskih, finančnih in IT sektorjih na svetovni ravni.

Dogodek je brezplačen, vabljeni ste tudi nečlani. Predstavitev bo potekala v angleščini. Pridružite se PMI Slovenija za raziskovanje, vprašanja, razpravo ter mreženje!

Datum

20. Okt 2022
Pretekli dogodek!

Ura

17:00 - 19:00
Endava

Lokacija

Endava
Letališka cesta 29b, 1000 Ljubljana
Website
https://www.endava.com/en
Zoom

Lokacija 2

Zoom

Organizator

PMI Slovenija
Email
info@pmi-slo.org
QR Code
© pmi-slo.org, Vse pravice pridržane.
magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram