pm4real

PM4Real: Intrix orodje za projektno vodenje

Pridružite se nam v četrtek, 19. januarja 2023, ob 17. uri na druženju projektnih vodij - PM4Real, kjer bomo spoznali Intrix orodje za projektno vodenje. Dogodek bo potekal hibridno, v živo na Endavi in preko Zoom-a. Z udeležbo na dogodku boste pridobili 2 PDU točki.

Vsako podjetje se v danem trenutku sreča z izvedbo kakšnega projekta. Bodisi je to interni projekt prenove spletne strani, izvedba in montaža bazena za stranko ali razvoj novega izdelka. Spoznali bomo kako lahko s sistemom Intrix pregledno in enostavno spremljamo vse svoje projekte in naloge na enem mestu. 

Na praktičnih primerih si bomo ogledali učinkovito uporabo gantograma in različne tipe odvisnosti med nalogami, spremljanje napredka ali zamud pri projektih in nalogah, si ogledali časovno planiranje in zasedenost sodelavcev, preverili kako nadzorovati porabljen čas in stroške ter si ogledali nekaj preprostih trikov, ki nam lahko prihranijo čas. 

Intrix orodje za projektno vodenje nam bo predstavila Petra Vajda iz podjetja Intera. Po zaključku predstavitve bo na voljo tudi čas za vprašanja.

Intrix Petra Vajda

Petra Vajda je komunikologinja z večletnimi izkušnjami v marketingu in prodaji. Za njo je ogromno odlično izpeljanih marketinških zgodb in projektov. Verjame, da so uspešni projekti rezultat odličnega vodenja ekipe, dobrih konceptov in kakovostnih sistemov za sistematično spremljanje. V podjetju Intera je svetovalka za vpeljavo sistema za projektno vodenje v podjetja. Je ljubiteljica vsega lepega in oboževalka dobrih, ampak realiziranih idej.

Dogodek je brezplačen, vabljeni ste tudi nečlani. Predstavitev bo potekala v slovenščini. 

Pridružite se PMI Slovenija za raziskovanje, vprašanja, razpravo ter mreženje!

Datum

19. Jan 2023
Pretekli dogodek!

Ura

17:00 - 19:00
Endava

Lokacija

Endava
Letališka cesta 29b, 1000 Ljubljana
Website
https://www.endava.com/en
Zoom

Lokacija 2

Zoom

Organizator

PMI Slovenija
Email
info@pmi-slo.org
QR Code
© pmi-slo.org, Vse pravice pridržane.
magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram