pm4real dogodek

PM4Real Junij 2021: Praktična orodja čustvene inteligence za učinkovite projekte

Pridružite se nam v četrtek, 10. junija, ob 18. uri na druženju projektnih vodij - PM4Real, kjer bomo raziskovali praktična orodja čustvene inteligence in njihovo uporabo s članico PMI Slovenija Alenko Slabe.

Dogodek je brezplačen, vabljeni so tudi nečlani. Imetniki akreditacije bodo prejeli 2 PDU točki.

Praktična orodja čustvene inteligence

Današnji projekti, zlasti v IT sektorju so zelo zahtevni, še posebno zaradi velikega pritiska, ki povzroča stres projektnim vodjem. Na srečo imamo enostavna in učinkovita orodja za obvladovanje te situacije.

Raziščimo 3 orodja čustvene inteligence in kako jih uporabimo v praksi za izboljšanje komunikacije, odnosov in celotnega uspeha projekta.

alenka slabe pmp čustvena inteligenca pm4real

Alenka Slabe je licencirana PMP z 20-letnimi mednarodnimi izkušnjami v različnih sektorjih. Razvija poslovne in vodstvene sposobnosti timov in menedžerjev, ki želijo izboljšati učinkovitost in produktivnost. Kot bivša predsednica PMI Slovenija je aktivna v tej organizaciji s sodelovanjem na konferencah in drugih projektnih pobudah. Na letošnjem dogodku Light Up 360, ki je potekal med petimi državami v regiji je prejela nagrado udeležencev za najboljšo predstavitev.

Predstavitev bo potekala v angleščini.

Pridružite se PMI Slovenija za raziskovanje, vprašanja, razpravo ter mreženje!

Število mest je omejeno.

Datum

10. Jun 2021
Pretekli dogodek!

Ura

18:00 - 20:00
Comtrade

Lokacija

Comtrade
Letališka cesta 29b, 1000 Ljubljana
Website
https://www.comtrade.si/en/

Organizator

PMI Slovenija
Email
info@pmi-slo.org
QR Code
© pmi-slo.org, Vse pravice pridržane.
magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram