pm4real

PM4Real november 2021: Agilni pristop vodenja projektov z uporabo hibridnega delovnega modela

Pridružite se nam na srečanju PM4Real v četrtek, 18. novembra 2021, ob 17. uri kjer bomo raziskali, kako smo nadgradili agilni pristop vodenja projektov z uporabo hibridnega delovnega modela v obdobju pandemije, ki je zajela celotni svet skozi praktični primer. Predstavitev teme in diskusijo bo vodila Suzana Rakovič. Srečanje bo potekalo online preko platforme Zoom.

Dogodek je brezplačen, vabljeni so tudi nečlani. Imetniki akreditacije bodo prejeli 2 PDU točki.

Agilni pristop vodenja projektov

Pandemija je zelo spremenila miselnost in dojemanje glede načinov, kako je mogoče pristopati  k delu. V zadnjem letu in pol se je svet prebudil in sprejel dejstvo, da je delo od doma popolnoma izvedljivo. To so zaznali tudi naročniki rešitev, ki so sprejeli delo od doma, kar smo spretno vključili v naš model razvoja rešitev. V podjetju Endava ekipam in posameznikom omogočamo tako delo od doma kot v pisarni, da lahko kar najbolje izkoristijo prednosti obeh svetov – to smo poimenovali hibridni delovni model.

Skozi realni primer projekta, ki smo ga vodili na agilni način, si bomo pogledali kako ekipa uspešno dela z uporabo hibridnega delovnega modela, s kakšnimi izzivi se srečuje, kako nadomešča osebno interakcijo in kako vzpodbuja sodelovanje.

suzana rakovic agilni pristop vodenja projektov

Suzana Rakovič je izkušena poslovna analitičarka in projektna vodja s 25-letnimi mednarodnimi izkušnjami v različnih sektorjih. Delala je na projektih za letalsko industrijo, plačilne sisteme, e-poslovanje, igralništvo, mobilne rešitve, ERP sisteme, bančništvo in logistiko. Je ekspert na področju vodenja agilnih ekip, kjer primarno skrbi za pravočasno pripravo dela in nalog na kompleksnih projektih, pri čemer so člani ekipe razpršeni po različnih geografskih lokacijah in časovnih pasovih.

Dogodek bo potekal v angleščini za mednarodno občinstvo. V nasprotnem primeru bo potekal v slovenščini.

Pridružite se PMI Slovenija za raziskovanje, vprašanja, razpravo ter mreženje! Več o članstvu si lahko preberete tukaj.

Datum

18. Nov 2021
Pretekli dogodek!

Ura

17:00 - 19:00
Zoom

Lokacija

Zoom
QR Code
© pmi-slo.org, Vse pravice pridržane.
magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram