pm4real dogodek

PM4Real: Vodenje mednarodnih projektov na več lokacijah

Pridružite se nam v četrtek, 24. novembra 2022, ob 17. uri na druženju projektnih vodij - PM4Real, kjer bomo raziskovali vodenje mednarodnih projektov na več lokacijah. Dogodek bo potekal hibridno, v živo na Endavi in preko Zoom-a. Z udeležbo na dogodku boste pridobili 2 PDU točki.

Vodenje mednarodnih projektov na več lokacijah je lahko izziv zaradi usklajevanja med različnimi časovnimi pasovi, kulturami in razvejano infrastrukturo. Vendar pa je mogoče narediti nekaj ključnih stvari za zagotovitev uspešnega izida. Z zavedanjem obsega izzivov in sprejemanja ukrepov za njihovo reševanje lahko organizacije povečajo verjetnost, da je projekt izveden v celoti, pravočasno, v okviru proračuna in z zadovoljstvom vseh deležnikov.

Predstavitev bo vključevala opredelitev cilja, razvoj strateških načrtov, ki upoštevajo usklajevanje različnih časovnih pasov, različnih kultur in razvejano infrastrukturo ter primerno komuniciranje in upravljanje pričakovanja med deležniki. Vključili bomo tudi študijo primera projekta, ki se izvaja na več lokacijah in opisali razlike v vodenju projektov v Evropi in Avstraliji.

robert bertusa vodenje mednarodnih projektov pmi slovenija

Robert Bratuša Brant, je mednarodni strokovnjak za IT/digitalno in poslovno transformacijo in dela kot Vodja poslovanja (Delivery Manager) v podjetju Endava Slovenija. Vodil je okoli 60 IT in poslovnih projektov, kjer je postavil vizijo in strategijo za dolgoročni razvoj. Njegove poslovne izkušnje obsegajo Evropo, Azijo in Avstralijo. Robert ima izvrstne poslovne in vodstvene kompetence, kjer vključuje operativnimi in tehnične izkušnje ter inovatiovnost. Dosegel je naziva magister znanosti poslovodenja in organizacije - poslovne finance na EF in univerzitetni diplomirani inženir računalništva in informatike na FRI, Univerza v Ljubljani. Robertove kvalifikacije vključujejo tudi Lean Six Sigma črni pas, Prince2 in CSM – certificirani Scrum mojster.

Dogodek je brezplačen, vabljeni ste tudi nečlani. Predstavitev bo potekala v angleščini. 

Pridružite se PMI Slovenija za raziskovanje, vprašanja, razpravo ter mreženje!

Datum

24. Nov 2022
Pretekli dogodek!

Ura

17:00 - 19:00
Endava

Lokacija

Endava
Letališka cesta 29b, 1000 Ljubljana
Website
https://www.endava.com/en
Zoom

Lokacija 2

Zoom

Organizator

PMI Slovenija
Email
info@pmi-slo.org
QR Code
© pmi-slo.org, Vse pravice pridržane.
magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram