Postanite govornik – nasveti in triki

Meta Grošelj, INLPTA certificiran NLP coach, SDI coach in ACE Coach za mojstre javnega nastopanja (www.metagroselj.com) bo z nami delila njeno zgodbo in z njo nekaj nasvetov, ki jih lahko uporabite, da izboljšate svoje veščine javnega nastopanja.

Tema: javno nastopanje / trema / priprava vsebine

Vsi smo predavatelji, voditelji in vplivniki. Včasih govorimo množicam, pogosteje posameznim strankam, kupcem, investitorjem. Moč našega nastopanja vpliva na naslednje vidike: naše notranje STANJE, našo govorico TELESA in nenazadnje tudi kako je naša VSEBINA strukturirana. Že Aristotel je rekel: “Ni slabih govorov, so le slabi govorci”. Kako potemtakem postanemo dobri govorci? Kako premagamo tremo, dvome in druge pomisleke, ki izvirajo iz naše notranjosti in nas grizejo, kadar je to najmanj potrebno? Kako strukturiramo svojo komunikacijo ob poljubni priložnosti, da je ta jasna in prepričljiva?

Vabimo vas na dogodek “Postanite strokovni predavatelj – nasveti za vaše naslednje predavanje”, kjer boste izvedeli odgovore na zgoraj zastavljena vprašanja.

© pmi-slo.org, Vse pravice pridržane.
magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram