pm4real dogodek

PM4Real september 2021: Upravljanje človeške strani projektov

Pridružite se nam v četrtek, 16. septembra, ob 17. uri na druženju projektnih vodij - PM4Real, kjer bomo raziskovali kako upravljati človeško stran projektov in s tem doseči poslovno vrednost projekta. Predstavitev teme in diskusijo bo vodil Peter Dolenc iz PDiVision. Srečali se bomo v živo v podjetju Endava v Ljubljani.

Dogodek je brezplačen, vabljeni so tudi nečlani. Imetniki akreditacije bodo prejeli 2 PDU točki.

Kako upravljati človeško stran projektov

Vemo, da obstajajo različne metodologije upravljanja projektov, ki pa se večinoma vse osredotočajo na tehnično stran projektov. Učijo nas torej kaj, kdaj in kako opraviti vrsto nalog in s tem dostaviti projektni izroček. Kaj pa ljudje, ki so prejemniki in uporabniki nove rešitve, procesa, tehnologije, …? Večina projektov pomeni, da bodo ljudje morali spremeniti način kako delajo. Kako pa upravljamo človeško stran projekta? Kako najlažje dosežemo, da bodo ljudje trajno spremenili svoj način dela in s tem prispevali k uspehu projekta.

Ugotovimo kako vsak posameznik razume spremembo in skozi katere korake moramo njo ali njega popeljati na poti iz trenutnega v bodoče stanje z namenom zagotovljanja poslovne vrednosti projekta.

peter dolenc upravljanje cloveske strani projektov

Peter Dolenc ima več kot 15 let izkušenj z izvajanjem projektov, uvajanjem novih produktov, konceptov in rešitev ter vodenjem in razvojem timov. Uspešno je vodil transformacijo v več IT slovenskih podjetjih, kjer je kot glavno kompetenco vedno uveljavljal zmožnost podjetij za sprejemanje, uvedbo in izvajanje sprememb. V mednarodnih korporacijah Microsoft in Oracle je bil zadolžen za uvajanje novih konceptov na lokalnem nivoju in njihovi uveljavitvi na slovenskem trgu. Specializiran je za projektno vodenje tako po klasičnih kot tudi agilnih metodah projektnega vodenja, ki jih uspešno nadgrajuje z metodologijo upravljanja sprememb ADKAR.  S svojim podjetjem PDiVizija d.o.o. je ekskluzivni partner podjetja Prosci in s tem vodilne svetovne metodologije upravljanja sprememb za regijo Balkana. Peter drži naslednje certifikate: Prosci Certified Advanced Instructor, Prosci Train The Trainer, Prosci Integrating Agile and Change Management, SCRUM Master Certified, PRINCE2 Practitioner and Actee Certified Partner.

Dogodek bo potekal v slovenščini, v kolikor bo kdo med nami, ki ne govori slovensko pa bomo dogodek izvedli v angleščini.

V primeru, da se zaostrijo omejitve zaradi Covid-19 in dogodka ne bo mogoče izpeljati v živo, ga bomo izvedli online preko platforme Zoom.

Pridružite se PMI Slovenija za raziskovanje, vprašanja, razpravo ter mreženje! Več o članstvu si lahko preberete tukaj.

Sold out!

Datum

16. Sep 2021
Pretekli dogodek!

Ura

17:00 - 19:00
Endava

Lokacija

Endava
Letališka cesta 29b, 1000 Ljubljana
Website
https://www.endava.com/en

Organizator

PMI Slovenija
Email
info@pmi-slo.org
QR Code
© pmi-slo.org, Vse pravice pridržane.
magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram