V novembru organiziramo certifikacijski trening upravljanja sprememb, katerega bo izvedlo podjetje PDiVision. Trening bo trajal 3 dni, med 10. in 12. novembrom 2021 in bo potekal online. Po opravljenem treningu pridobite svetovno priznan certifikat upravljanja sprememb Prosci Change Practitioner.

upravljanje sprememb Prosci PMI PDiVision

Na delavnici se boste naučili kako obvladovati spremembe in razumeti, kako to izboljša projektne in organizacijske rezultate, kako deluje model osebnostne spremembe in kako popeljati posameznike skozi specifično spremembo, kako oceniti pripravljenost projekta in organizacije na spremembo, ki jo posamezen projekt prinaša, identificirati skupine ljudi na katere sprememba vpliva, prepoznati in se pravočasno odzvati na morebitne zaviralce projekta, prepoznati in upravljati odpor ljudi, zgraditi celostno strategijo za uvedbo spremembe specifičnega projekta, narediti načrt upravljanja sprememb, kot komplementarni in podporni načrt projektnemu načrtu, komunicirati z različnimi deležniki projekta z namenom zagotovitve projektnih rezultatov, vključiti in podpreti sponzorje projekta in spremembe z namenom dosega zastavljenih projektnih rezultatov ter učinkovito predstaviti pomembnost upravljanja sprememb in izbranega poslovnega primera vodjem.

Z udeležbo na intenzivnem tri-dnevnem certifikacijskem treningu pridobite tudi:

Cena certifikacijskega treninga upravljanja sprememb

Člani PMI Slovenija imajo poseben popust v višini 478 eur oz. 21 %. Postanite član in si pridobite popust!

Certifikacijski trening upravljanja sprememb (brez DDV): 2.275 eur / udeleženca
Popust za člane PMI: 21 %
Cena s popustom (brez DDV): 1.797 eur / udeleženca.

Delavnica je zastavljena praktično zato je zahtevana 95 % prisotnost s kamero in mikrofonom.

Prijave so mogoče do vključno 29. 10. 2021. Kasnejše prijave so zaradi predpriprave udeležencev na trening mogoče le po dogovoru z izvajalcem.

Kontakt in prijava

Več o treningu vam bo z veseljem posredovala Tjaša Tomšič.

Tjaša Tomšič
Elektronski naslov: tjasa.tomsic@pdivision.com
Telefon: 041 382 866

© pmi-slo.org, Vse pravice pridržane.
magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram