V marcu 2022 skupaj s PMCC Consulting organiziramo intenzivni 5-dnevni seminar, ki je namenjen učinkoviti pripravi na opravljanje izpita za pridobitev certifikata PMP®. Spoznali boste PMI®-jev pristop k projektnemu managementu, proces prijave, priprave, tipe in vrste vprašanj ter pridobili številne praktične napotke in informacije za učinkovito in uspešno pripravo na opravljanje izpita.

pripravljalni tečaj PMCC PMI

Seminar bo potekal:

Udeležba je obvezna vseh 5 dni izobraževanja. Po udeležbi na seminarju prejme vsak udeleženec potrdilo za 35 “kontaktnih ur izobraževanja s področja projektnega managementa”, ki so pogoj za opravljanje izpita. Seminar bo potekal v angleškem jeziku, saj izpit poteka v angleščini.

Kandidati, ki želijo opravljati izpit za pridobitev PMP® certifikata morajo za prijavo na certificiranje izpolnjevati pogoje, ki so podrobno opisani v PMP® Handbook.

Rok za prijavo na pripravljalni tečaj je 2. 3. 2022 oziroma do zapolnitve mest. Kotizacija znaša 1.490,00 EUR brez DDV. Cena vključuje izvedbo pripravljalnega seminarja, pogostitev (kosilo, tople napitke in vodo), seminarsko gradivo in primere vprašanj. V primeru večjega števila prijavljenih priznamo podjetju 5 % popust.

V primeru, da zaradi zaostritve ukrepov povezanih z COVID-19, izobraževanja ne bo mogoče izvesti v predavalnici, bo celotno izobraževanje potekalo online prek Microsoft Teams. Vsa gradiva pa udeleženci prejmete v elektronski obliki.

Pridružite se nam 27. maja, ob 18. uri na predstavitvi Proaktivno vodenje in vedenje s članom PMI Slovenija Markom Golobom.

Dogodek je brezplačen in vabi tudi nečlane, da se nam pridružite. Imetniki akreditacije bodo prejeli 2 PDU točki.

Proaktivno vodenje in vedenje

Organizacije si želijo proaktivnih zaposlenih. Ali to v resnici drži? Si vse organizacije želijo proaktivnih zaposlenih? Ali ima proaktivno vedenje samo pozitivne lastnosti? Pridruži se nam in izvedel boš.

Marko Golob PMP proaktivno vodenje PMI Slovenia

Marko Golob je diplomiran strojni inženir in magister poslovnih ved. Ima opravljen strokovni izpit na Inženirski zbornici Slovenije in je prav tako PMP certificiran projektni vodja. Marko ima veliko izkušenj iz vodenja projektov na različnih strokovnih področjih. Sodeloval je pri konstruiranju strojev in naprav ter gradil bencinske črpalke. Po skoraj 10 letih je kariero zasukal v drugo smer in postal IT projektni vodja v podjetju Adacta. Trenutno piše znanstveni članek, s tematiko o proaktivnem vedenju pri projektnem delu, ki mu bo odprl vrata na doktorski študij.

Predstavitev bo potekala v angleščini.

Pridružite se PMI Slovenija za predstavitev, vprašanja in razprave ter virtualno mreženje!

Za prihajajoče dogodke si oglejte stran Aktivnosti.

© pmi-slo.org, Vse pravice pridržane.
magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram