Course for PMP Certificate - Spring 2023

V mesecu maju 2024 skupaj s PMCC Consulting organiziramo intenzivni 5-dnevni tečaj, ki je namenjen učinkoviti pripravi na opravljanje izpita za pridobitev certifikata PMP®. Spoznali boste PMI®-jev pristop k projektnemu managementu, proces prijave, priprave, tipe in vrste vprašanj ter pridobili številne praktične napotke in informacije za učinkovito in uspešno pripravo na opravljanje izpita.

pripravljalni tečaj PMCC PMI

The course will take place:

  • 1.del: 27. - 29.05. 2024 (vsak dan od 9.00 do 16.00) in
  • 2.del: 06. - 07.06. 2024 (vsak dan od 9.00 do 16.00)
  • Location: Ljubljana

Udeležba je obvezna vseh 5 dni izobraževanja. Po udeležbi na seminarju prejme vsak udeleženec potrdilo za 35 “kontaktnih ur izobraževanja s področja projektnega managementa”, ki so pogoj za opravljanje izpita. Tečaj bo potekal v angleškem jeziku, saj izpit poteka v angleščini.

Po zaključku pripravljalnega seminarja je vsak udeleženec vključen v PMCC
PMP Study Group
(MS Teams skupino) kjer ima dostop do dodatnih
vprašanj za pripravo, podrobnih navodil, novosti ter možnost diskusije z
ostalimi kandidati in postavljenje vprašanj predavatelju.

Kandidati, ki želijo opravljati izpit za pridobitev PMP® certifikata morajo za prijavo na certificiranje izpolnjevati pogoje, ki so podrobno opisani na spletni strani https://www.pmi.org/certifications/project-management-pmp.

Rok za prijavo na pripravljalni tečaj je 1. 05. 2024 oziroma do zapolnitve mest. Kotizacija znaša 1.690,00 EUR brez DDV. Cena vključuje izvedbo pripravljalnega tečaja, pogostitev (kosilo, tople napitke in vodo), seminarsko gradivo in primere vprašanj. Več udeležencev iz istega podjetja: -5% (za 2-4 udeležence), -10% (za 5 in več udeležencev)

Priprava za certificiranje Project Management Professional - PMP®

Skenirano prijavnico pošljite na: andreja.kriznic@pmcc-consulting.com

© pmi-slo.org, All rights reserved.
magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram