PM4Real april 2021: Izzivi vzpostavitve PMO

PM4Real se končno vrača v letu 2021! Pridružite se nam 29. aprila ob 18:00 na predstavitvi izzivov vzpostavitve PMO s članico PMI Slovenija Evo Doboš. Na dogodku bomo izmenjali izkušnje o izzivih vzpostavitve PMO v kateremkoli poslu ter kaj lahko od tega pričakujemo in katere veščine potrebujemo.

Predstavitev bo potekala v angleščini.

Dogodek je za PMI člane brezplačen, za nečlane pa znaša 15 EUR. Imetniki akreditacije bodo prejeli 2 PDU-ja (1 tehnične in drug strateške narave).

Tema: Izzivi vzpostavitve PMO

Povzetek: Vzpostavitev PMO prinaša številne izzive v katerem koli poslu. Kaj lahko pričakujemo in katere veščine potrebujemo?

Eva Doboš je izkušena vodja projektov (PMP) na področju informacijskih tehnologij in storitev. Ima strokovno znanja o poslovnih procesih, IT poslovnih analizah in programski opremi za vodenje projektov. Je magistrica inženirka elektrotehnike, univerzitetna specialistka za finance in bančništvo, trenutno pa pripravlja doktorsko disertacijo na Ekonomski fakulteti, medtem ko vodi PMO v podjetju Undabot d.o.o.

Dogodek se bo odvijal preko Zoom platforme zato je potrebna registracija s klikom na spodnji gumb.

Pridružite se PMI Slovenija za predstavitev, vprašanja in razprave ter virtualno mreženje!

Ekipa PMI Slovenija, Ljubljana chapter

Dogodek je zaključen.

Datum

29. Apr 2021
Pretekli dogodek!

Ura

18:00 - 20:00
Zoom

Lokacija

Zoom

Organizator

PMI Slovenija
Email
info@pmi-slo.org
QR Code
© pmi-slo.org, Vse pravice pridržane.
magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram