Postani član

Vabimo vas, da se včlanite v PMI Slovenija, Ljubljana Chapter.

Postopek

Včlanitev izvedete preko uradne spletne strani PMI z nekaj enostavnimi koraki:

  1. Postopek včlanitve začnete z gumbom Postani član, ki vas odpelje na uradno stran PMI, preko katere se boste včlanili. Na tej strani je navedenih tudi več informacij o vrstah članstva ter cenah. Članstvo je razdeljeno v tri osnovne kategorije, in sicer: posameznik, študent in upokojenec.
  2. V okvirčku »PMI Membership« je na voljo povezava Join PMI, s katero začnete postopek včlanitve.
  3. Stran vas vodi skozi postopek kreiranja ali posodobitve uporabniškega računa, izbire lokalnega PMI Chapter-ja ter postopek za plačilo članarine.
  4. Vabljeni ste, da se po registraciji vrnete na našo spletno stran PMI Slovenija.

Cena

Letna članarina ob včlanitvi v PMI znaša 129 USD, v primeru podaljšanja članstva 119 USD, za študente pa 32 USD. Poleg članarine PMI je potrebno doplačati še dodatnih 11 USD za članstvo v podružnici PMI Slovenija. Za študente znaša članarina 2 USD. Članarina velja eno leto.

PMI skupnost

Vse ostale informacije oziroma pomoč v zvezi z včlanitvijo v podružnico PMI Slovenija so na voljo pri Jasni Škrbec, po elektronski pošti: info@pmi-slo.org.

PMI Slovenija - Ljubljana Chapter
Železna cesta 14
1000 Ljubljana
Slovenija
Email: info@pmi-slo.org
© pmi-slo.org, Vse pravice pridržane.
magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram