Postani član

Vabimo vas, da se včlanite v PMI Slovenija, Ljubljana Chapter.

Postopek

Včlanitev izvedete preko uradne spletne strani PMI z nekaj enostavnimi koraki:

  1. Postopek včlanitve začnete z gumbom Postani član, ki vas odpelje na uradno stran PMI, preko katere se boste včlanili. Na tej strani je navedenih tudi več informacij o vrstah članstva ter cenah. Članstvo je razdeljeno v tri osnovne kategorije, in sicer: posameznik, študent in upokojenec.
  2. V okvirčku »PMI Membership« je na voljo povezava Join PMI, s katero začnete postopek včlanitve.
  3. Stran vas vodi skozi postopek kreiranja ali posodobitve uporabniškega računa, izbire lokalnega PMI Chapter-ja ter postopek za plačilo članarine.
  4. Vabljeni ste, da se po registraciji vrnete na našo spletno stran PMI Slovenija.

Cena

Letna članarina ob včlanitvi v PMI Global znaša 139 USD, v primeru podaljšanja članstva pa 129 USD. Cena za študente je 32 USD / leto, za upokojence pa 65 USD / podaljšano leto.

Poleg članarine za PMI Global je potrebno doplačati še 11 USD / leto za članstvo v PMI Slovenija, Ljubljana Chapter-ju. Za študente znaša ta 1-letna članarina 2 USD.

Za vse ostale informacije oziroma pomoč v zvezi z včlanitvijo v PMI Global in PMI Slovenija, Ljubljana Chapter smo vam na voljo preko elektronske pošte: info@pmi-slo.org.

© pmi-slo.org, Vse pravice pridržane.
magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram