PM4Real strokovna srečanja

Kaj je PM4Real?

PM4Real so strokovna srečanja, ki jih organizira združenje PMI Slovenija za člane in druge zainteresirane z namenom izmenjevanja znanj, izkušenj ter praks projektnega vodenja na neformalen način v manjših skupinah. Glavni namen dogodkov PM4Real je prispevati k razvoju, prepoznavanju ter priznavanju vodenja projektov in poklica projektnega vodja ter zagotoviti vpogled v druga področja dela in poslovanja, ki vplivajo na uspešnost projektnih vodij.

Kdaj in kje?

Srečanja potekajo enkrat na mesec ob 17. uri in trajajo dve uri. Za prihajajoče dogodke sledite objavam na strani Aktivnosti.

Kotizacija

Dogodki so za člane PMI® Slovenija in prav tako za vse ostale brezplačni.

PDU točke

Za udeležbo na dogodku PM4Real prejmejo imetniki certifikata PMP 2 PDU točki. Predavatelj prejme dodatne PDU točke za pripravo predstavitve. Vsaka ura je vredna 1 PDU točko.

Predlogi tem

Vabimo vas, da na naslov dogodki@pmi-slo.org posredujete vaše predloge tem, o katerih bi želeli diskutirati v naslednjih mesecih na PM4Real dogodkih. Hkrati vas vabimo, da posredujete vsebinske iztočnice za navedene teme in mesec v katerem bi jo lahko predstavili.

Postanite član in se nam pridružite v soustvarjanju takšnih projektov. Prijava za člane: https://vrms.pmi.org/OpportunityView/OpportunityView/?opId=35610&volunteerView=true (za vodjo projekta)

© pmi-slo.org, Vse pravice pridržane.
magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram