PM4Real strokovna srečanja

Kaj je PM4Real?

PM4Real so strokovna srečanja, ki jih organizira združenje PMI Slovenija za člane in druge zainteresirane z namenom izmenjevanja znanj, izkušenj ter praks projektnega vodenja na neformalen način v manjših skupinah. Glavni namen dogodkov PM4Real je prispevati k razvoju, prepoznavanju ter priznavanju vodenja projektov in poklica projektnega vodja ter zagotoviti vpogled v druga področja dela in poslovanja, ki vplivajo na uspešnost projektnih vodij.

Kdaj in kje?

Srečanja potekajo enkrat na mesec, predvidoma vsak 3. četrtek v mesecu, ob 17. uri in trajajo dve uri. Za prihajajoče dogodke sledite objavam na strani Aktivnosti.

Kotizacija

Dogodki so za člane PMI® Slovenija in prav tako za vse ostale brezplačni.

PDU točke

Za udeležbo na dogodku PM4Real prejmejo imetniki PMI certifikata 2 PDU točki. Predavatelj prejme dodatne PDU točke za pripravo predstavitve. Vsaka ura je vredna 1 PDU točko.

Predlogi tem

Vabimo vas, da na naslov info@pmi-slo.org posredujete vaše predloge tem, o katerih bi želeli diskutirati v naslednjih mesecih na PM4Real dogodkih. Hkrati vas vabimo, da posredujete vsebinske iztočnice za navedene teme in mesec v katerem bi jo lahko predstavili.

Postanite član in se nam pridružite v soustvarjanju takšnih projektov. Prijava za člane: https://vrms.pmi.org/OpportunityView/OpportunityView/?opId=35610&volunteerView=true (za vodjo projekta)

© pmi-slo.org, Vse pravice pridržane.
magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram