Koristi članstva

Zakaj se projektni strokovnjaki pridružijo PMI?

koristi članstva pmbok vodnik

Brezplačno prenesite PMBOK® vodnik

Poglobite se v PMBOK vodnik in v katerekoli naše druge svetovne standarde, če želite izvedeti osnove vodenja projektov, ki vam lahko pomagajo doseči uspeh.

koristi članstva prihranite denar

Prihranite denar za svetovno priznane certifikate in še več

Opazujte, kako se prihranki med napredovanjem povečujejo s certifikati PMI, dogodki in brezplačnimi načini zaslužka PDU.

seminarji in dogodki

Obvladajte nova znanja z brezplačnimi spletnimi seminarji in dogodki

Pridobite ekskluziven dostop do virtualnih in osebnih dogodkov ter spletnih seminarjev na zahtevo, ki vam bodo pomagali, da ostanete na tekočem z novimi trendi, spoznate najnovejše in najboljše prakse ter se srečate s strokovnjaki z vsega sveta.

brezplačna orodja

Upoštevajte roke z uporabo več kot 1000 brezplačnih orodij in predlog

Uporabite naše brezplačne vnaprej izdelane projektne načrte, dostavljive predloge in kontrolne sezname, s katerimi boste prihranili čas, da se boste lahko osredotočili na oživitev projektov.

mreženje

Pridružite se naši skupnosti in vzpostavite lokalne in globalne povezave

Povežite se s kolegi preko lokalnega PMI chapterja ali z dostopom do spletne PMI skupnosti, da ustvarite svoje omrežje in sledite novostim v svoji panogi.

© pmi-slo.org, Vse pravice pridržane.
magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram