Poganjki projektov

Ena od glavnih poslanstev združenja PMI® je posredovanje znanja projektnega vodenja skupnosti v kateri živimo in delamo. Člani združenja PMI Slovenija izvajamo številne aktivnosti skozi program Poganjki projektov katerega namen je širiti znanje in kulturo projektnega vodenja med otroci.

Učni pripomoček Poganjki projektov za osnovne šole je odlično orodje za uvajanje projektnega vodenja v osnovnih šolah. Globalno združenje PMI® ga je priznalo za dobro prakso in je objavljen kot gradivo v 15 jezikih na PMIEF – Educational Fundation, ki  omogoča mladini uresničevati njihov potencial in obogatiti življenje s projektnim vodenjem.

Ponosni smo, da smo prevedli priročnik v slovenski jezik in njegovo uporabo predstavili učiteljem v številnih slovenskih osnovnih šolah.

Na podlagi izkušenj je tim članov PMI Slovenija - »Poganjkarjev« v letu 2015 pripravil Program uvajanja učnega pripomočka, ki bolj natančno opredeljujejo uporabo učnega pripomočka in je namenjen učiteljem in drugim pedagogom.

V letu 2016 smo program preizkusili v pilotnem projektu v Mestni občini Nova Gorica, ki se je kot prva občina v Sloveniji odločila, da organizacijsko in finančno podpre ter nadgradi usposabljanje učiteljev še z mentorstvom in zaključnim dogodkom.

Več informacij o programu poganjkov projektov na povezavi: https://poganjkiprojektov.pmi-slo.org/

Postanite član in se nam pridružite v soustvarjanju takšnih projektov. Prijava za člane:

© pmi-slo.org, Vse pravice pridržane.
magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram