Konferenca Skupaj do odličnosti

Slovenski strokovni združenji PMI Slovenija in itSMF Slovenija združujeta moči pri organiziranju ene največjih konferenc v regiji z mednarodno udeležbo SKUPAJ DO ODLIČNOSTI - TOGETHER IN EXCELLENCE.

Konferenca Skupaj do odličnosti 2020 je gostila priznane tuje strokovnjake, ki so prvi dan predstavili najaktualnejše izzive s področja projektnega managementa in upravljanja storitev IT ter načine, kako se z njimi uspešno spoprijeti v praksi.

V sklopu drugega konferenčnega dne so posamezni strokovnjaki povezali vsebine konference z izvedbo praktičnih poldnevnih delavnic in strokovnih razprav.

Vsebine tako prvega kot drugega konferenčnega dne so zanimive za vse, ki so odgovorni za vodenje ter vpeljavo novosti v poslovanje ter za predstavnike vodstev, ki se zavedajo vpliva novosti na poslovne strategije.

Priložnost za sponzorje

Dogajanje na konferenci je odlična priložnost za sklepanje novih kontaktov in razvoj poslovnega sodelovanja. Zato vas vabimo, da se nam kot sponzor pridružite na konferenci ter se predstavite udeležencem in širši strokovni javnosti. Za več informacij o možnostih za sodelovanje nam pišite na elektronski naslov: info@togetherinexcellence.si in si oglejte spletno stran konference www.togetherinexcellence.si.

Priložnost za člane PMI Slovenija

Pridružite se nam pri organizaciji konference in si s tem pridobite dragocene izkušnje iz event managementa in dela na projektu, mreženju in ter pridobite brezplačno udeležbo na konferenci.

Prijava: info@togetherinexcellence.si 

Člani združenj PMI Slovenija in itSMF Slovenija imajo popust pri kotizaciji.

Več informacij o cenah in možnosti prijave je na spletni strani konference www.togetherinexcellence.si.

© pmi-slo.org, Vse pravice pridržane.
magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram