pm4real

PM4Real maj 2022: Agilnost znotraj PMO – kako sodelovati?

Vabljeni na naslednji PM4Real dogodek, na temo Agilnost znotraj PMO - kako sodelovati?, ki bo v četrtek, 26. maja 2022, ob 17. uri preko spleta.

PMO ima v organizaciji ključno vlogo pri doseganju poslovne odličnosti in organizacijskega cilja. Ali agilnost pomaga pri krepitvi organizacijskih ciljev? Gospod Mahesh pravi, da, agilni koncepti lahko zagotovijo, da je delo usklajeno s strategijo in ekipe delajo na pravi stvari, na najboljši način. Agilen način dela pa poveča vrednost in zmanjša tveganje za podjetje.

Biti agilen pomeni spremeniti se v kreativne reševalce problemov, hitre odzivneže in ponavljajoče se sodelavce, ki povratne informacije spremenijo v inovacije.

Dejstvo je, da se v današnjem neposrednem in dinamičnem okolju sprememba od čistega tradicionalnega PMO k malo agilnejšemu že dogaja, pravi gospod Mahesh, in da je hibridno okolje vedno dobro za poslovni uspeh.

Pridružite se nam in skupaj razpravljajmo o tem, kako postati agilen sodelavec.

Mahesh EV, (PMP®, PRINCE2®, ASM®, CSPM, CSAPM, BVOPMTM, LSS-BB, CLPM) je vodja programa z več kot 12-letnimi industrijskimi izkušnjami v sektorjih toplote, nafte in plina ter obnovljivih virov energije. Trenutno sodeluje z ReNew Power iz Indije kot vodja programa. Ima MBA iz projektnega vodenja in B-Tech na področju strojništva. Je visoki uradnik Mednarodnega združenja projektnih vodij (IAPM) – Metropolitanska območja New Delhi, Calicut (Kerala) in Trivandrum (Kerala).

Dogodek bo potekal v angleškem jeziku.

PM4Real je namenjen projektnim vodjem za izmenjavo praks in mreženje. Je brezplačen in vabljeni ste tudi nečlani. Imetniki akreditacije boste prejeli 2 PDU točki.

Pridružite se PMI Slovenija za raziskovanje, vprašanja, razpravo ter mreženje! Več o članstvu si lahko preberete tukaj.

Datum

26. Maj 2022
Pretekli dogodek!

Ura

17:00 - 19:00
Zoom

Lokacija

Zoom
QR Code
© pmi-slo.org, Vse pravice pridržane.
magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram