pm4real

PM4Real: Profiles orodja za učinkovitejše vodenje projektov

Kako so projektnim vodjem lahko v pomoč Profiles orodja pri motivaciji, coachanju, reševanju konfliktov ter povečanju uspešnosti projektov?

Vabljeni na ekskluziven dogodek PM4Real, ki bo potekal v četrtek, 1. februarja, ob 17. uri v prostorih Unija Računovodska hiša d.d., Tržaška cesta 515, Brezovica pri Ljubljani. Naša posebna gostja bo Zvezdana Lubej, country manager Profiles International za Adriatic regijo in coachinja karizmatičnega in trajnostnega voditeljstva. Z nami bo delila svoje znanje in izkušnje o tem, kako s Profiles orodji bolje upravljati sebe in zgraditi učinkovit projektni tim.

Dobri odnosi in visoka motivacija projektne ekipe je nekaj kar si želi vsak projektni vodja. V praksi se za formiranje, razvoj in vodenje »top performing« teamov uporabljajo specifična orodja. Prav ta orodja bomo v kontekstu projektnega vodenja spoznali na februarskem dogodku PM4Real. Z njimi bomo lahko prepoznali naše lastne potenciale in potenciale članov tima ter jih sistematično razvijali. Informacije, ki jih pridobimo nam pomagajo, da lažje razumemo, zaradi česar nastajajo konflikti, zakaj ne dosegamo planirane kakovosti ali zamujamo z roki.

Profiles orodja nam zagotavljajo vpogled v to, kako posamezniki delujejo, obvladujejo stres in komunicirajo z drugimi, ter pomagajo vodjem projektov učinkoviteje krmariti v timski dinamiki. Uporabljamo jih tudi za izboljšanje vodstvenih kompetenc, ki so ključne za uspešno vodenje projektov.

Vabimo vas, da izkoristite to priložnost in spoznate napredno prakso, ki se uporablja v 122 državah sveta, s katero boste bistveno lažje, hitreje in učinkoviteje vodili in motivirali projektne time ter dosegali želene rezultate. Vidimo se na dogodku!

Pridružite se združenju PMI Slovenija za raziskovanje, vprašanja, razpravo ter mreženje! Vidimo se na dogodku!

Datum

01. Feb 2024
Pretekli dogodek!

Ura

17:00 - 19:00
Unija Računovodska hiša

Lokacija

Unija Računovodska hiša
Unija Računovodska hiša, Brezovica, Tržaška cesta 515
Website
https://unija.com/sl/

Organizator

PMI Slovenija
Email
info@pmi-slo.org
QR Code
© pmi-slo.org, Vse pravice pridržane.
magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram