pm4real

PM4Real: STRES ali PREDNOST

Sodelovanje z različnimi tipi osebnosti ljudi

Vabimo vas na izjemno zanimiv dogodek, ki bo potekal v četrtek, 29. februarja 2024, ob 16:30. uri v Unija Računovodska hiša, Tržaška cesta 515, Ljubljana. Naša posebna gostja bo Anja Žagar, expert v H2H Soft Skills ter certificirana Change Pracitioner. Z nami bo delila svoje poglobljeno znanje ključnih vidikov, ki krojijo uspeh vašega tima ali podjetja.

Osebnostna raznolikost in barvitost tima sta ključnega pomena za doseganje vrhunskih rezultatov. Zato bomo raziskali, kako lahko bolje razumemo in vključimo osebnostne značilnosti posameznih članov tima. S sodelovanjem v skupnem delovanju lahko dosežemo sinergijo, ki vodi do izjemnih dosežkov.

V poslovnem svetu je poznavanje tipov osebnosti neprecenljivo orodje. S tem pridobite prednost pred konkurenco, saj vam omogoča hitrejše in bolj učinkovito približevanje potrebam strank ter uspešno vzpostavljanje odnosov. Na delavnici bomo razvijali veščine prepoznavanja in upravljanja s tipi osebnosti ter odkrivali, kako lahko ta znanja prenesemo v prakso.

Rdeča nit njenih delavnic je poznavanje orodij za delo z ljudmi na podlagi poznavanja njihovega tipa osebnosti.

Ne zamudite te edinstvene priložnosti za izboljšanje delovnega okolja, povečanje storilnosti in začetek novega pogleda na svoje sodelavce, tako podrejene kot nadrejene.

O predavateljici:

Anja Žagar je diplomantka Ekonomske fakultete v Ljubljani, uspešno pa je zaključila tudi šolanje na TBA v Kanadi na področju mednarodne poslovne kulture. V podjetniške vode se je podala leta 2008 in od tedaj se ukvarja s prodajo in H2H (Human2Human) orodji za poslovno uspešnost. Svoje podjetniške in predavateljske izkušnje in znanje je pridobila v času sodelovanja z različnimi podjetji in organizacijami, s pomočjo obiskovanja večjih seminarjev v Sloveniji in tujini ter s prebiranjem vrhunske literature domačih in tujih avtorjev. Je avtorica več kot 70 člankov na temo podjetništva, prodaje, vodenja in osebnostne rasti. Anja ima certifikat iz področja IC Agile Certified Professional (ICP-TAL) in Prosci® Certified Change Practitioner.

Anja je na podlagi svoje strokovnosti in izkušenj pridobila zaupanje s strani podjetij kot so Sanolabor d.d., Luka Koper d.d., Comtrade d.o.o., Mercator d.d.Sparkasse Banka, ORO ORODJARNA d.o.o., EF, LjubljanaSPIRIT Slovenija, Soltec d.o.o.Alumni EF, Javni zavod Mestne Lekarne, Društvo farmacevtskih tehnikov, MaPel d.o.o.GZS, ProDomi in še mnogih drugih.

Pridružite se združenju PMI Slovenija za raziskovanje, vprašanja, razpravo ter mreženje! Vidimo se na dogodku!

Datum

29. Feb 2024
Pretekli dogodek!

Ura

16:30 - 18:30
Unija Računovodska hiša

Lokacija

Unija Računovodska hiša
Unija Računovodska hiša, Brezovica, Tržaška cesta 515
Website
https://unija.com/sl/

Organizator

PMI Slovenija
Email
info@pmi-slo.org
QR Code
© pmi-slo.org, Vse pravice pridržane.
magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram