Konferenca Skupaj do odličnosti 2020

Slovenski neprofitni združenji itSMF Slovenija in PMI Slovenija ponovno združujeta moči pri ustvarjanju ene največjih konferenc v regiji z mednarodno udeležbo TOGETHER IN EXCELLENCE – SKUPAJ DO ODLIČNOSTI 2020, ki bo 17. in 18. marca 2020 v Ljubljani.

Konferenca bo gostila priznane tuje strokovnjake, ki bodo prvi dan predstavili najaktualnejše izzive s področja projektnega managementa in upravljanja storitev IT ter načine, kako se z njimi uspešno spoprijeti v praksi.

V sklopu drugega konferenčnega dne bodo posamezni strokovnjaki povezali vsebine konference z izvedbo praktičnih poldnevnih delavnic in strokovnih razprav.

Vsebine tako prvega kot drugega konferenčnega dne so zanimive za vse, ki so odgovorni za vodenje ter vpeljavo novosti v poslovanje ter za predstavnike vodstev, ki se zavedajo vpliva novosti na poslovne strategije.

Vabilo sponzorjem

Dogajanje na konferenci je odlična priložnost za sklepanje novih poznanstev in potencialna nova poslovna sodelovanja. Zato vas vabimo, da se nam kot sponzor pridružite na tokratni že tretji konferenci ter se predstavite udeležencem konference in širši strokovni javnosti. Za več informacij o možnostih za sodelovanje pišite na elektronski naslov info@togetherinexcellence.si oziroma si oglejte spletno stran konference www.togetherinexcellence.si.


Člani združenj PMI Slovenija in itSMF Slovenija imajo popust pri kotizaciji. Dodaten popust pri kotizaciji imajo vsi, ki se prijavijo na konferenco do 31.12.2019. Več informacij o cenah in možnosti prijave je na spletni strani konference www.togetherinexcellence.si.

© pmi-slo.org, Vse pravice pridržane.
magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram