Light up 360 - maj 2022

Light Up 360 spet prihaja v spletni obliki! Ta zanimiv dogodek s 360-sekundnimi predstavitvami bo potekal 19. maja 2022, prvič v organizaciji PMI Hrvaška. Združil bo strokovnjake iz PMI Avstrije, PMI Hrvaške, PMI Madžarske, PMI severne Italije in PMI Slovenije ter udeležencem ponudil odlično priložnost za izmenjavo znanja, praks in idej ter zabavo ob tem.

light up 360

Light Up 360 je že dobro znano tekmovanje 360-sekundnih predstavitev v angleščini, ki jih bodo predstavili različni strokovnjaki za vodenje projektov iz naše PMI skupnosti. Udeleženci bodo imeli možnost glasovati za svojo najljubšo predstavitev, zmagovalci pa bodo razglašeni na podelitvi nagrad in tri najboljše predstavitve bodo prejele tudi privlačno nagrado sponzorja. Udeležba na dogodku je priložnost za prislužek 2 PDU točk, govorci pa si bodo lahko prislužili 3 PDU točke.

PMI Slovenija išče svoje govorce! Vsi zainteresirani se lahko prijavite preko emaila na info@pmi-slo.org skupaj s temo predstavitve za Light Up 360 dogodek. Rok za prijavo je 24. april 2021.

Več o prijavi za govorce:

 • Zaželene so prijave strokovnjakov za vodenje projektov iz vseh chapter-jev
 • Prijave za govorce so omejene, zato pohitite in nam pošljite svojo idejo za predstavitev na info@pmi-slo.org
 • Predstavitev mora trajati 360 sekund
 • Prijave trajajo do 24. aprila 2022
 • Samopromocija ni dovoljena
 • Izbran bo en govorec iz vsakega chapter-ja

Predlagane teme za predstavitev (izberete lahko tudi drugo temo):

 • Izkušnje, najboljše prakse in načrti s hibridnim delovnim okoljem
 • Umetna inteligenca, strojno učenje in analiza podatkov za uspešno vodenje projektov
 • Kako voditi projekte, ki jih je prizadela naravna katastrofa ali katastrofalna geopolitična situacija
 • Trenutni trendi v programih družbene odgovornosti: raznolikost in vključenost; povečano povpraševanje po transparentnosti; lokalno delovanje; zelena tehnologija itd.
 • Raziskovanje letošnjih globalnih megatrendov: digitalne spremembe (Digital Disruption); podnebna kriza; demografski premiki; gospodarski premiki; pomanjkanje delovne sile; civilna, državljanska in enakopravna gibanja

Drugi predlogi za predstavitvene teme bi morali biti povezani z vodenjem projektov, orodji PM, metodologijami PM, študijami primerov PM ali čim podobnim.

Light Up 360 je brezplačen za vse člane PMI, vodje projektov in vse, ki ste pripravljeni biti priča tako zanimivemu dogodku ter se naučiti nekaj novega. Pridružite se nam na spletu 19. maja 2022 in doživite izjemen dan učenja od regijskih strokovnjakov na področju projektnega vodenja, dobre zabave in mreženja s kolegi.

Prijavite se vnaprej:

Po registraciji boste prejeli potrditveno e-pošto z informacijami o pridružitvi spletnemu seminarju.

Več o lanskoletnem dogodku Light up 360 si lahko preberete tukaj.

© pmi-slo.org, Vse pravice pridržane.
magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram