PMI Slovenija vas vabi, da se nam pridružite še na zadnjem dogodku mreženja letos PM4Beer, ki bo 2. decembra 2021, od 18. do 21. ure v Pivnici Union, Celovška cesta 22, Ljubljana. Glavna tema srečanja bo PMI prostovoljstvo in možnosti sodelovanja v našem PMI Chapterju.

Vabimo vse, ki nam že danes pomagate pri projektih kot tudi vse, ki bi si to želeli, ali pa vas samo zanimajo možnosti. Skupaj lahko prispevamo veliko za boljšo skupnost projektnih vodij! Več o članstvu si lahko preberete tukaj.

Druženje bo potekalo neformalno s pogostitvijo. 

Se vidimo!

Število mest je omejeno. Dogodek bo izveden, če bo to dovoljevala dovolj dobra epidemiološka slika in takrat veljavni ukrepi.

Pridružite se nam 27. maja, ob 18. uri na predstavitvi Proaktivno vodenje in vedenje s članom PMI Slovenija Markom Golobom.

Dogodek je brezplačen in vabi tudi nečlane, da se nam pridružite. Imetniki akreditacije bodo prejeli 2 PDU točki.

Proaktivno vodenje in vedenje

Organizacije si želijo proaktivnih zaposlenih. Ali to v resnici drži? Si vse organizacije želijo proaktivnih zaposlenih? Ali ima proaktivno vedenje samo pozitivne lastnosti? Pridruži se nam in izvedel boš.

Marko Golob PMP proaktivno vodenje PMI Slovenia

Marko Golob je diplomiran strojni inženir in magister poslovnih ved. Ima opravljen strokovni izpit na Inženirski zbornici Slovenije in je prav tako PMP certificiran projektni vodja. Marko ima veliko izkušenj iz vodenja projektov na različnih strokovnih področjih. Sodeloval je pri konstruiranju strojev in naprav ter gradil bencinske črpalke. Po skoraj 10 letih je kariero zasukal v drugo smer in postal IT projektni vodja v podjetju Adacta. Trenutno piše znanstveni članek, s tematiko o proaktivnem vedenju pri projektnem delu, ki mu bo odprl vrata na doktorski študij.

Predstavitev bo potekala v angleščini.

Pridružite se PMI Slovenija za predstavitev, vprašanja in razprave ter virtualno mreženje!

Za prihajajoče dogodke si oglejte stran Aktivnosti.

© pmi-slo.org, Vse pravice pridržane.
magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram