Pripravljalni tečaj za PMP certifikat

Konec septembra skupaj s PMCC Consulting organiziramo intenzivni 5-dnevni seminar, ki je namenjen učinkoviti pripravi na opravljanje izpita za pridobitev certifikata PMP®. Spoznali boste PMI®-jev pristop k projektnemu managementu, proces prijave, priprave, tipe in vrste vprašanj ter pridobili številne praktične napotke in informacije za učinkovito in uspešno pripravo na opravljanje izpita.

pripravljalni tečaj PMP certifikat

Seminar bo potekal:

  • 1. del: 29. 9. – 1. 10. 2021 (vsak dan od 9.00 do 16.00)
  • 2. del: 11. - 12. 10. 2021 (vsak dan od 9.00 do 16.00)
  • Lokacija 1. in 2. del: Ljubljana

Udeležba je obvezna vseh 5 dni izobraževanja. Po udeležbi na seminarju prejme vsak udeleženec potrdilo za 35 “kontaktnih ur izobraževanja s področja projektnega managementa”, ki so pogoj za opravljanje izpita. Seminar bo potekal v angleškem jeziku, saj izpit poteka v angleščini.

Kandidati, ki želijo opravljati izpit za pridobitev PMP® certifikata morajo za prijavo na certificiranje izpolnjevati pogoje, ki so podrobno opisani v PMP® Handbook.

Rok za prijavo na pripravljalni tečaj je 15. 9. 2021 oziroma do zapolnitve mest. Kotizacija znaša 1.490,00 EUR brez DDV. Cena vključuje izvedbo pripravljalnega seminarja, pogostitev (kosilo, tople napitke in vodo), seminarsko gradivo in primere vprašanj. V primeru večjega števila prijavljenih priznamo podjetju 5 % popust.

V primeru, da zaradi zaostritve ukrepov povezanih z COVID-19, izobraževanja ne bo mogoče izvesti v predavalnici, bo celotno izobraževanje potekalo online prek Microsoft Teams. Vsa gradiva pa udeleženci prejmete v elektronski obliki.

© pmi-slo.org, Vse pravice pridržane.
magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram