Splošni pogoji in določila za objavo prostih delovnih mest

Za delodajalce

Ponujamo vam priložnost, da objavite prosta delovna mesta v vaši organizaciji in pritegnete kvalificirane kandidate. Z oddajo prostih delovnih mest na spletno stran www.pmi-slo.org se strinjate z naslednjimi pogoji.

Poslanstvo spletne strani www.pmi-slo.org je zagotoviti informacije in priložnosti strokovnjakom za vodenje projektov, ki iščejo delo na novem projektu. Vsaka druga uporaba te spletne strani je strogo prepovedana. To vključuje naslednje prepovedane uporabe:

  • objavljanje neobstoječih zaposlitvenih možnosti
  • uporaba te spletne strani v druge namene, razen za zaposlovanje za zakonito zaposlitev (npr. prikrito komercialno oglaševanje)

Oddana prosta delovna mesta na www.pmi-slo.org morajo za objavo izpolnjevati naslednja merila:

  • Delo mora biti vezano na projektno vodenje in tiste, ki delajo kot strokovnjaki za vodenje projektov.
  • Zaposlitev mora biti v Sloveniji.
  • Delo mora biti plačano (prostovoljska dela ne bodo objavljena).
  • Oddano prosto delovno mesto mora vsebovati ustrezne informacije, vključno z imenom delodajalca, delovnim mestom, vrsto zaposlitve, rokom za prijavo, lokacijo zaposlitve, kontaktnim e-poštnim naslovom, URL-jem prostega delovnega mesta, logotipom podjetja in opisom delovnega mesta. Objave za delo z nepopolnimi, zavajajočimi in/ali napačnimi opisi ne bodo objavljene.

Opomba: PMI Slovenija bo vsako oddano prosto delovno mesto pred objavo pregledal in uredil. Oddana prosta delovna mesta so običajno objavljena v 3 delovnih dneh. PMI Slovenija si pridržuje pravico, da zavrne kakršno koli objavo zaposlitve in/ali ponudbo za delo, ki je nezdružljiva s filozofijo upravljanja spletne strani www.pmi-slo.org.

Za iskalce zaposlitve

Iskalci zaposlitve imajo dostop do tega spletnega mesta, za lastno osebno uporabo v zvezi z iskanjem zaposlitve, v skladu z določili in pogoji tega spletnega mesta.

Spletno stran društva PMI Slovenija www.pmi-slo.org uporabljate na lastno odgovornost. PMI Slovenija ne prevzema odgovornosti za objavljena prosta delovna mesta, ki jih delodajalci objavijo na tej strani. S sprejetjem teh pogojev se strinjate, da PMI Slovenija ne daje nobenih zagotovil ali jamstev glede točnosti, popolnosti ali zanesljivosti objav prostih delovnih mest, ki jih objavijo delodajalci.

PMI Slovenija ne jamči, da bodo prosta delovna mesta, ki jih objavijo delodajalci, povzročila zaposlitev kandidatov ali zasedbo delovnih mest, in ne odgovarja za kakršne koli odločitve o zaposlitvi iz kakršnega koli razloga, ki jih sprejme kateri koli delodajalec.

© pmi-slo.org, Vse pravice pridržane.
magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram