Usposabljanje za certifikat CAPM ®

Certificirani sodelavec za vodenje projektov (CAPM ®)

Usposabljanje za CAPM certifikat je uvod v metodologijo in koncepte projektnega vodenja, ki je zasnovan tako, da vas in vaša podjetja razlikuje na trgu dela ter poveča vašo verodostojnost in učinkovitost pri delu na projektih ali projektnih skupinah. CAPM certifikat vam bo pomagal izstopati med potencialnimi delodajalci in bo izboljšal tudi delovanje in uspešnost projektnih skupin podjetja.

CAPM trening

Komu je CAPM namenjen?

Ne glede na to ali poleg svojih primarnih dnevnih nalog vodite različne projekte ali se osredotočate na vsakodnevne projekte, ali ste nov vodja projekta, ki želi pridobiti več odgovornosti ali dodati veščine vodenja projektov v svojo trenutno vlogo, je certifikat Certificirani sodelavec za vodenje projektov (CAPM) pravi za vas.

Kaj bom počel med usposabljanjem?

Na tečaju priprave na izpit CAPM bomo obravnavali pet procesnih skupin za vodenje projekta – od začetka projekta do njegovega zaključka. Poleg tega bomo obravnavali osnovne faze življenjskega cikla projekta in se osredotočili na glavna orodja in tehnike povezane z metodologijo vodenja projektov. Po usposabljanju boste:

  • Pridobili potrebne ure usposabljanja za opravljanje izpita Certified Associate in Project Management (CAPM)®.
  • Naučili se prijaviti na izpit in pridobili vire, ki so vam na voljo kot akreditirani član PMI in PMI Slovenija.
  • Znali začeti, načrtovati, izvesti, spremljati in nadzirati ter zaključiti projekt.
  • Razumeli in upravljali vse udeležence projekta.
  • Vodili projekt z namenom doseganja poslovnih ciljev.
  • Razumeli procese potrebne za uspešen zaključek projekta.
  • Bili sposobni odločati se o metodologiji in pristopih k projektu.

Kaj pomeni CAPM zame in moje podjetje?

Program je zasnovan tako, da bi zagotovil razumevanje pomena metodologije in pristopa projektnega vodenja ter da bi udeležence spodbudil k razvoju enakega pristopa do vprašanj projektnega vodenja. Prav tako je zasnovan tako, da pomaga zmanjšati stres povezan z dejavnostmi vodenja projekta in povečati možnosti, da bo projekt zaključen pravočasno, v okviru proračuna in zahtevane kakovosti.

Cena

Ponujamo vam časovno omejen študentski popust! Tečaj izvaja PMI Slovenija v sodelovanju z MBAM Professional Education, da študentom in članom zagotovi pomemben poseben popust.

Ta 3-dnevni intenzivni tečaj vključuje vso gradivo za tečaj in usposabljanje, ki ga boste potrebovali za prijavo na izpit CAPM (pristojbina za izpit ni vključena).

Ste študent, ki želi opraviti CAPM pri PMI Slovenija, a vam primanjkuje sredstev? Pišite nam neposredno na info@pmi-slo.org, če želite izvedeti ali ste upravičeni do sponzorstva.

Študentje člani PMI Slovenija 240,00 €
Študentje nečlani 300,00 €

Člani PMI Slovenija 370,00 €
Nečlani 445,00 €

Nečlani vabljeni ste, da se pridružite našemu društvu in postanete član PMI. Več informacij na strani Postani član.

Prijava

Za prijavo na tečaj ali za več informacij se obrnite na: michael.belicic@mbamconsulting.com

Lokacija

Točno lokacijo tečaja bomo določili na podlagi vpisov na tečaj in vam jo tudi sporočili pred tečajem. Bo pa tečaj potekal v Ljubljani.

Trajanje in datumi

3 dni, 6.-8. april 2022, od 9. do 17. ure. Tečaj in izpit CAPM potekata v angleščini.

Inštruktor

Tečaj izvaja Michael Belicic, PMP, trenutno predsednik PMI Slovenija ter izkušen vodja projektov in trener, ki že več kot 10 let vodi tečaje vodenja projektov po vsej srednji in vzhodni Evropi.

Gradivo

Tečaj uporablja The Crosswind Success Series: CAPM® Exam Bootcamp Manual with Exam Simulation Application (V6.0), ki zagotavlja osnovo za Certified Associate in Project Management (CAPM)® izpit. Opremljen je s 150 vprašanji SPLETNE simulacije izpita in 50/100 vprašanji ITTO (vložki, orodja in tehnike, proizvodi), ustvarjenimi z več kot 1.400 vprašanji ITTO v bazi podatkov. Za uspeh na izpitu CAPM® priporočamo še dodatno gradivo: Vodnik PMBOK®.

© pmi-slo.org, Vse pravice pridržane.
magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram