Women PowerUP

Dobrodošli na letni konferenci mreže Women PowerUP v soboto, 5. marca 2022. Letošnja tema je Naprej in navzgor. Novo leto 2022 smo pravkar začeli na najbolj pozitiven in proaktiven način. Udeležba na konferenci je odlična priložnost, da se nam pridružite. Pridružite se nam za dozo navdiha mislečih voditeljev po vsem svetu. Pričakujete lahko navdihujoča sporočila, nasvete in trike za napredovanje v letu 2022.

Več kot veseli bomo obiska žive legende Leeja Lamberta kot gostujočega predavatelja, je PMI Fellow in ustanovitelj PMP. Gostili bomo tudi dva slavnostna govornika: Ambasadorja Dr. Sima Karetnaya, Ph.D. in Mara Provenzano. Tema bo: Od odprte kode do odprtih inovacij: kakšne koristi imajo podjetniki in podjetja.

V panelni razpravi bomo razpravljali o pomembni temi za mnoge od nas žensk: Opolnomočenje žensk, da se pravilno odločijo o poklicnih možnostih! Poslušajte naše paneliste, kaj bi radi delili z nami v našo korist: Jaya Shrivastava, Aruna Gali, Ivana Osagie in Neeraja Ganesh.   

Datum konference: 5 marec 2022 (15:00 CET, 19:30 IST)

women powerup

Se vidimo na konferenci,

mag. Marjana Skubic, PMP, Women PowerUp Network

women powerup

#WePowerUP

#beingGoodEnoughIsAmazing

© pmi-slo.org, Vse pravice pridržane.
magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram