pm4real

PM4Real: Projektno vodenje in flow stanje

Kako projekt izpeljati z maksimalno angažirano in motivirano ekipo?

Z veseljem vas vabimo na dogodek, ki bo potekal v sredo, 6. decembra, ob 17. uri v prostorih Unija Računovodska hiša d.d., Tržaška cesta 515. Naš gost bo Jaka Oman, ki bo delil svoje znanje o povezavi med delom na projektih, projektnim vodenjem in dosego stanja flow, ki predstavlja optimalno stanje zavesti.

Dobra energija, motivacija in visoka zavzetost projektne ekipe je nekaj kar si želi vsak projektni vodja in to je nekaj na kar vodja lahko vpliva. V ozadju naše produktivnosti in zadovoljstva z delom na določnem projektu se na področju psihologije in nevrobiologije dogaja zelo veliko stvari. Flow stanje, ko smo najbolj zadovoljni in produktivni je le ena od stvari, ki si jo gotovo najbolj želimo in je nekaj kar je skoraj gotovo oblikovalo vaše najbolje izpeljane projekte. Ni pa to vse. Za doseganje flow stanja posameznikov in skupinskega flow stanja celotne ekipa je treba spoštovati določene zakonitosti povezane s veščinami in sposobnostmi, sprožilci flowa in flow ciklom.

Prav ta orodja bodo v kontekstu projektnega vodenja predstavljena na dogodku in vam bodo pomagala na poti do vaših prihodnjih bolje izvedenih projektov.

Jaka Oman je svoje celotno življenje posvetil iskanju flow stanja, čeprav tega do leta 2020 ni vedel. Je ustanovitelj Resne igra, prvi Flow Research Collective certificirani flow coach v Sloveniji in izkušeni LEGO® SERIOUS PLAY® facilitator, ki je svoje znanje o flowu in Lego kocke ponesel že v 8 držav v regiji na več kot 120 delavnicah. Sodeloval je že z več projektnimi vodji in ekipami v različnih panogah (dogodki, razvoj produktov/storitev, kreativa, farmacija in IT).

Ne zamudite priložnosti, da pridobite vpogled v ključne elemente uspešnega projektnega vodenja in odkrijete, kako lahko flow stanje pripomore k izjemnim dosežkom na področju projektov. Vidimo se na dogodku!

Dogodek je brezplačen, vabljeni ste tudi nečlani. Predstavitev bo potekala v slovenščini. 

Pridružite se PMI Slovenija za raziskovanje, vprašanja, razpravo ter mreženje!

Datum

06. Dec 2023
Pretekli dogodek!

Ura

17:00 - 19:00
Unija Računovodska hiša

Lokacija

Unija Računovodska hiša
Unija Računovodska hiša, Brezovica, Tržaška cesta 515
Website
https://unija.com/sl/

Organizator

PMI Slovenija
Email
info@pmi-slo.org
QR Code
© pmi-slo.org, Vse pravice pridržane.
magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram