Certifikacijski trening upravljanja sprememb

V januarju podjetje PDiVision zopet organizira certifikacijski trening upravljanja sprememb, tokrat z mednarodno udeležbo in v angleščini. Trening bo trajal 3 dni, med 19. in 21. januarjem 2022 in bo potekal online. Po opravljenem treningu pridobite svetovno priznan certifikat Prosci Change Practitioner.

certifikacijski trening

Na delavnici se boste naučili kako obvladovati spremembe in razumeti, kako to izboljša projektne in organizacijske rezultate, kako deluje model osebnostne spremembe in kako popeljati posameznike skozi specifično spremembo, kako oceniti pripravljenost projekta in organizacije na spremembo, ki jo posamezen projekt prinaša, identificirati skupine ljudi na katere sprememba vpliva, prepoznati in se pravočasno odzvati na morebitne zaviralce projekta, prepoznati in upravljati odpor ljudi, zgraditi celostno strategijo za uvedbo spremembe specifičnega projekta, narediti načrt upravljanja sprememb, kot komplementarni in podporni načrt projektnemu načrtu, komunicirati z različnimi deležniki projekta z namenom zagotovitve projektnih rezultatov, vključiti in podpreti sponzorje projekta in spremembe z namenom dosega zastavljenih projektnih rezultatov ter učinkovito predstaviti pomembnost upravljanja sprememb in izbranega poslovnega primera vodjem.

Z udeležbo na intenzivnem tri-dnevnem certifikacijskem treningu pridobite tudi:

  • Fizična gradiva, vključno s povzetkom zadnje raziskave najboljših praks upravljanja sprememb.
  • Dostop do Prosci orodij za upravljanje sprememb.
  • Dostop do mednarodne skupnosti managerjev sprememb, možnost povezovanja in izmenjave izkušenj ter drugih rednih aktivnosti skupnosti.
  • Svetovno priznan certifikat upravljanja sprememb Prosci Change Practitioner.

Cena certifikacijskega treninga upravljanja sprememb

Člani PMI Slovenija imajo poseben popust v višini 478 eur oz. 21 %. Postanite član in si pridobite popust!

Certifikacijski trening upravljanja sprememb (brez DDV): 2.275 € / udeleženca
Popust za člane PMI: 21 %
Cena s popustom za člane PMI (brez DDV): 1.797 € / udeleženca

Za vsa mikro, mala in srednjevelika podjetja, pa je mogoče dobiti še vavčer za dvig digitalnih kompetenc v višini 600 €. Torej je cena za udeležence z vavčerjem 1.197 € + DDV. Več o vavčerju si preberite tukaj.

Delavnica je zastavljena praktično zato je zahtevana 95 % prisotnost s kamero in mikrofonom.

Kontakt

Več o treningu in postopku pridobitve vavčerja, vam bodo z veseljem pomagali pri PDiVision.

Elektronski naslov: info@pdivision.com
Telefon: 051 321 207

© pmi-slo.org, Vse pravice pridržane.
magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram