Pridružite se nam 27. maja ob 18. uri na predstavitvi Proaktivno vodenje in vedenje s članom PMI Slovenija Markom Golobom.

Dogodek je brezplačen in vabi tudi nečlane, da se nam pridružite. Imetniki akreditacije bodo prejeli 2 PDU točki.

Proaktivno vodenje in vedenje

Organizacije si želijo proaktivnih zaposlenih. Ali to v resnici drži? Si vse organizacije želijo proaktivnih zaposlenih? Ali ima proaktivno vedenje samo pozitivne lastnosti? Pridruži se nam in izvedel boš.

Marko Golob PMP proaktivno vodenje PMI Slovenia

Marko Golob je diplomiran strojni inženir in magister poslovnih ved. Ima opravljen strokovni izpit na Inženirski zbornici Slovenije in je prav tako PMP certificiran projektni vodja. Marko ima veliko izkušenj iz vodenja projektov na različnih strokovnih področjih. Sodeloval je pri konstruiranju strojev in naprav ter gradil bencinske črpalke. Po skoraj 10 letih je kariero zasukal v drugo smer in postal IT projektni vodja v podjetju Adacta. Trenutno piše znanstveni članek, s tematiko o proaktivnem vedenju pri projektnem delu, ki mu bo odprl vrata na doktorski študij.

Predstavitev bo potekala v angleščini.

Pridružite se PMI Slovenija za predstavitev, vprašanja in razprave ter virtualno mreženje!

Za prihajajoče dogodke si oglejte stran Aktivnosti.

PM4Real se končno vrača v letu 2021! Pridružite se nam 29. aprila ob 18:00 na predstavitvi izzivov vzpostavitve PMO s članico PMI Slovenija Evo Doboš. Na dogodku bomo izmenjali izkušnje o izzivih vzpostavitve PMO v kateremkoli poslu ter kaj lahko od tega pričakujemo in katere veščine potrebujemo.

Predstavitev bo potekala v angleščini.

Dogodek je za PMI člane brezplačen, za nečlane pa znaša 15 EUR. Imetniki akreditacije bodo prejeli 2 PDU-ja (1 tehnične in drug strateške narave).

Tema: Izzivi vzpostavitve PMO

Povzetek: Vzpostavitev PMO prinaša številne izzive v katerem koli poslu. Kaj lahko pričakujemo in katere veščine potrebujemo?

Govornica: Eva Doboš

Eva Doboš je izkušena vodja projektov (PMP) na področju informacijskih tehnologij in storitev. Ima strokovno znanja o poslovnih procesih, IT poslovnih analizah in programski opremi za vodenje projektov. Je magistrica inženirka elektrotehnike, univerzitetna specialistka za finance in bančništvo, trenutno pa pripravlja doktorsko disertacijo na Ekonomski fakulteti, medtem ko vodi PMO v podjetju Undabot d.o.o.

Dogodek se bo odvijal preko Zoom platforme zato je potrebna registracija s klikom na spodnji gumb.

Pridružite se PMI Slovenija za predstavitev, vprašanja in razprave ter virtualno mreženje!

Ekipa PMI Slovenija, Ljubljana chapter

Šesta izvedba Light Up 360 dogodka bo letos potekala 18. septembra 2020 ob 14. uri, prvič po spletu.

Sodelujte in se naučite nekaj novega od svojih kolegov iz chaptrov PMI Avstrija, Hrvaška, Severna Italija in Slovenija. Obljubljamo vam 3 ure zanimivih PM tem, izmenjavo idej, razprave in navdih, kako narediti svojo spletno predstavitev bolj nepozabno.

Posebna gostja Martina Merslavič iz Own the Room bo v svoji praktični delavnici "PRIDOBIVANJE POZORNOSTI VAŠE PUBLIKE" delila svoje najljubše nasvete in trike, kako vedno znova zmagati in obdržati pozornost občinstva.

Se nam želite pridružiti kot govornik? Pošljite nam svojo predstavitveno idejo na lightup360@pmi-slo.org in izkoristite priložnost, da preizkusite svoje spletne predstavitvene sposobnosti ter prislužite si 2 dodatni PDU točki in morda celo osvojite nagrado. Prijave se zaključijo 6. septembra 2020.

ZAKAJ SE UDELEŽITI TEGA BREZPLAČNEGA PMI-EKSKLUZIVNEGA DOGODKA?

ZAKAJ JE LIGHT UP 360 IZZIV?

Prijave pošljite najkasneje do 6. septembra 2020 na LIGHTUP360@PMI-SLO.ORG

Meta Grošelj, INLPTA certificiran NLP coach, SDI coach in ACE Coach za mojstre javnega nastopanja (www.metagroselj.com) bo z nami delila njeno zgodbo in z njo nekaj nasvetov, ki jih lahko uporabite, da izboljšate svoje veščine javnega nastopanja.

Tema: javno nastopanje / trema / priprava vsebine

Vsi smo predavatelji, voditelji in vplivniki. Včasih govorimo množicam, pogosteje posameznim strankam, kupcem, investitorjem. Moč našega nastopanja vpliva na naslednje vidike: naše notranje STANJE, našo govorico TELESA in nenazadnje tudi kako je naša VSEBINA strukturirana. Že Aristotel je rekel: “Ni slabih govorov, so le slabi govorci”. Kako potemtakem postanemo dobri govorci? Kako premagamo tremo, dvome in druge pomisleke, ki izvirajo iz naše notranjosti in nas grizejo, kadar je to najmanj potrebno? Kako strukturiramo svojo komunikacijo ob poljubni priložnosti, da je ta jasna in prepričljiva?

Vabimo vas na dogodek “Postanite strokovni predavatelj – nasveti za vaše naslednje predavanje”, kjer boste izvedeli odgovore na zgoraj zastavljena vprašanja.

Vsi startupi, pridružite se nam na dvodnevnem kampu o vodenju projektov

Izobraževanje bo zajemalo vsa glavna orodja in metode za upravljanje projektov, ki jih lahko start-upi uporabijo za boljši razvoj in zagotavljanje svojih izdelkov ali storitev. Ročni primeri in vaje, ki se uporabljajo za vaš lasten izdelek (težave), vam bodo dali dobro podlago za trden odvzem.

Izobraževalni kamp je organiziran v okviru projekta Outspeed Startup, ki so ga izvedli strokovnjaki za upravljanje projektov iz PMI Turčija, PMI Slovenija, PMI Bolgarija in PMI Francija.

Za več informacij o projektu obiščite našo spletno stran Outspeed Startup.

Če želite rezervirati svoje prosto mesto na delavnici, izpolnite naslednjo anketo:

https://www.surveymonkey.com/r/outspeed

Dogodek podpirata: Outspeed Startup in PMI Slovenija

PMI Slovenija - Ljubljana Chapter
Železna cesta 14
1000 Ljubljana
Slovenija
Email: info@pmi-slo.org
© pmi-slo.org, Vse pravice pridržane.
magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram