Proaktivno vedenje in vodenje - PM4Real

V četrtek, 27. maja 2021, smo na dogodku PM4Real poslušali prezentacijo Marka Goloba, PMP, na temo Proaktivno vedenje in vodenje. Predstavil nam je prednosti in slabosti proaktivnega vedenja, kako se lahko zaposleni odzovejo na neko težavo, zakaj se zaposleni vedejo proaktivno ter dejavnike za spodbujanje proaktivnega vedenja. Izvedeli smo tudi kakšno je proaktivno vodenje in kakšen mora biti proaktivni vodja.

PM4Real proaktivno vedenje in vodenje
Utrinki z dogodka PM4Real, predstavitev Marka Goloba.

Dogodka se je udeležilo 22 oseb. Gostili smo tudi PMI člane iz tujine, iz drugih chapter-jev, saj je predstavitev potekala preko spleta. Imetniki akreditacije so prejeli 2 PDU točki.

Namen dogodka PM4Real je prispevati k neprestanemu razvoju projektnega vodenja, izmenjati znanje in izkušnje iz prakse ter razširiti udeleženčevo socialno mrežo (networking). Vabimo vas, da si ogledate stran Aktivnosti in se nam pridružite na naslednjem dogodku.

© pmi-slo.org, Vse pravice pridržane.
magnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram